Smarta tjänster för företag

Uno Telefoni är ett Snabbväxande IT bolag i Sverige, de har bland annat kommit med på computer swedens HIT lista. (HIT står för hype, innovation och tillväxt.) Företaget säljer teletjänster för företagsmarknaden -fast telefoni och mobil. Har en egen produkt, operatörsoberoende växeltjänst. Har kunder som Folkpartiet och Tele2.

Smarta tjänster för företag

Två smarta tjänster från UNO.

Mobiltelefoni
Affärskoncept där de bjuder på minuter och meddelande och tar betalt för surf. Ingen bindningstid, rörlighet på abonnemang över avtalstiden.

Växeltjänst

Prisbelönt företag för sin kunniga växeltjänst. Korades bland annat av Tidningen Telekom idag i december 2010 redan som testvinnare. I Uno behöver du bara kommunicera ett nummer för dina anknytningar för både kontorstelefonen och mobilen. Samt en röstbrevlåda kopplad till detta nummer. Fast pris, du betalar för det du använder. Så ditt företag kan både krympa och växa och växeltjänsten tillsammans med den. Du har möjlighet att hantera upp till 10 000 inkomna samtal. Koppla samtal mellan er kollegor. Du kan även använde växeltjänsten i möten. Genom telefonkonferens samt med inspelningsfunktion.

Läs mer om tjänsterna här.