Att starta företag har aldrig varit så enkelt

Går du och bär omkring på en affäridé men inte tagit steget ut? Vad är det som hindrar dig från att tro på din idé och börja leva på den?

Visst finns det många hinder, de flesta sitter dock som spöken i dina tankar. Vad är det värsta som kan hända? Sätt upp mål, kicka igång.

Just nu har det aldrig varit så enkelt att starta företag, det fick några entreprenörer i London testa på. De fick nämligen hjälp att öppna butik på en av Storbritanniens allra populäraste shoppinggator! Har ni hört talas om betalningstjänsten izettle? Kanske har ni till och med använt en sådan när ni handlat utan att veta om det. Izettle gör det möjligt för småföretagare att konkurrera med bjässarna. Du kan nämligen snabbt och smidigt ta betalt av dina kunder. Du slipper kontantmetoden och pengarna överförs enkelt till ditt bankkonto på en bråkdels sekund. Det enda du behöver är uppkoppling, smartphone och izettle appen.

Ta betalt och kom igång med ditt företagande!

Etiketter: