Verktyg för att skapa evenemang online

När besökte du ett evenemang senast? Hur var din upplevelse? Upplevelsen börjar egentligen redan när du bokar ditt evenemang. Hur god är servicen? Går du miste om att sälja biljetter för att systemet är krångligt? Eller är det dyrt att anlita aktörer som ticnet etc?

Att gå online med ett företag, är enkelt. Det finns massa aktörer som säljer hemsidor från 1 kr och uppåt (glöm inte att du får vad du betalar för). Men däremot enkla system är svåra att hitta. Användarvänliga och enkla system. Dessutom är det kanske inte de med bäst system som syns vid sökning på Google, utan de som har kapital att betala för att sökmotoroptimera eller kampanja på Google Adwords.

Oavsett så får du som företagare idag ett hett tips. Företaget Paloma.se erbjuder verktyg för event, nyhetsbrev och enkäter. Där man kan administrera seminarium, konserter och övriga evenemang. I verktyget kan man exempelvis hantera gästlistor, skicka inbjudningar och sälja biljetter. Ett bra system för dig som vill arbeta i nöjesbranschen eller som utbildare.