Sponsrad video: Monster Doctor’s Exam

Har ni registrerat ert CV på monster? Idag finns det en hel drös med databaser där du kan registrera ditt CV, bland de största jobbsökarsidorna så har vi monster, arbetsförmedlingen och blocket.

Letar du efter jobb?

Så är det en fördel att du finns med i de största jobbdatabaserna. Annars kan du gå miste om flera möjligheter till att komma i kontakt med företag som söker arbetskraft. I och med de nya reglerna på arbetsförmedlingen där de jobbsökande ska visa upp de jobb de sökt samt söka jobb i hela Sverige, så har det resulterats i att företagen får in stora högar av jobbsökande för varje arbete. Många sorteras bort direkt då de inte uppfyller kriterierna eller genom ”läsning mellan raderna” kan överblicka att arbetsökande inte är intresserad av det sökta jobbet.

Förr registrerade arbetsgivare annonsen på flera ställen

I och med de stora mängderna av ansökningar, så låter fler företag rekryteringsbolag hjälpa dem med rekryteringen. De registrerar sig bara på en plats på nätet och försöker rikta sig mot sin målgrupp. Så glöm inte registrera dig.

Detta är ett sponsrat inlägg från Monster.