Gåvokort till dina anställda

Ett eller flera GÅVOKORT! Varför inte. Mottagaren får själv bestämma vad de själva vill ha. Kan det bli bättre? Vem blir inte glad när någon visar sin uppskattning i form av en present man kan få välja själv? På www.gavokort.eu finns en hel uppsättning av olika varianter av gåvokort för b l a företag med Designkortet, Exxelentcard, Glasklart, Goshcard, Happy Day Giftcard Joyful Giftcard, Magasincard, Newport , Pocketcard, Sagagifts, Scandiafisk Select,
Supékort, Sverigeskafferiets delikatessgåvokort, Tings och Vinga. I princip finns allt för alla tillfällen och det är bara att välja och vraka ibland alla gåvokort lätt som en plätt.

I stället för att ägna tiden åt att springa runt och leta saker till någon (som kanske inte passar till denna person ändå) så är det lite enklare att ge bort ett av specialgåvokort så personen kan få välja vad denna vill ha och få över tid till något annat.

Se fler inlägg på samma tema