Småföretagaren

Idag kommer ett tips till den lilla produktföretagaren. Många småföretagare står och stampar när det gäller att utveckla och förenkla sin verksamhet. Många börjar sin bana genom att få ner kostnaderna och göra mycket själv. Men ibland måste man ta till hjälp för att underlätta sin verksamhet och utvecklas. Därför ger jag er ett tips om att leja bort delar av jobbet. Kanske man en revisor vara på sin plats? Men en revisor är lätt att få tag i, du vet att såna tjänster finns. Likaväl som du vet att du kan hyra en webbredaktör som tar hand om din hemsida.

Men däremot kontakter med grossister och andra smarta tjänster, det är svårt att få tag i. Kanske är de dåliga på att marknadsföra sig? Eller är det så att man som företagaren inte delar med sig av sina kontakter. Detta kanske rent av går under etiketten AFFÄRSHEMLIGHETER.

Idag tänkte jag berätta hur ni med hjälp med bra märkmaskiner och tillverkning av skyltar, kan göra mycket själva men enklare. Genom ett effektivt etikettsystem sparar du tid och dessutom får du ett professionellt utseende på dina produkter. Genom att själva äga er utrustning, kan ni dessutom spara pengar genom att trycka upp det antal etiketter som ni behöver och därmed aldrig ha problemet av att vänta på tryckeriet.

Collinder märksystem