Tjäna pengar – spara pengar

Vilken är din motivation för att jobba? Känna dig meningsfull? Bli uppskattad? Tjäna pengar? För de flesta av oss är det pengarna som är motivation för att jobba. Så är det, du måste ha pengar för att leva.

Idag Rabattkod för att spara pengar
För er som är mellan två jobb, så kan det vara bra att också jobba på att SPARA pengar. Så idag ska jag ge er ett tips. Det finns en hel del sajter som ger erbjudanden. På rabattkod finner ni rabatter på bland annat Bubbleroom.

Utseende viktigt för ditt välmående
Varför just rabattkod på kläder? Kläder har större symbolik än vad du tror. Vi blir dömda efter hur vi ser ut och uppfattas. Skaffa en snygg outfit, känn dig framgångsrik och fixa nästa jobbintervju eller fixa lönehöjningen som du väntat på. Klä dig alltid i kläder som du känner dig bekväm i. Surfa in på sidan och skaffa dig en kupong, trevligt att spara lite pengar.

Uppdaterat 2013-03-38
Det är kul att vi fått så några kommentarer på inlägget. Där det diskuteras av motivationen till att jobba och inte jobba. Intressanta kommentarer. Tack.

Se fler inlägg på samma tema