UGL-kurs i Torekov

Har du funderat på att gå en UGL-kurs? I Skåne? Då skulle jag rekommendera att gå en UGL-kurs i Torekov. Roasjokompetens ordnar UGL-kurser i Skåne. En kurs för dig som vill bli bättre ledare.

Vad är UGL? UGL är en av de mest använda och populära kurserna i sitt slag i Sverige. En kurs som ger dig kunskaper i grupprocesser, ledarskap, medarbetarskap och personlig utveckling. Genom Roasjökompetens kan du gå kursen under en internatvecka på Torekov hotell och konferens.

Torekov hotell ligger beläget i Skånes pärla, närmare bestämt vid havet på idylliska Bjärehalvön i nordvästra Skåne. Här finns det SPA-anläggning, vandringsleder, golfbana och gym. Läget och standarden gör Torekov Hotell till en pärla av konferenser. Läs mer om deras lokaler och om hotellet.Konferenser i skåne