Klä dig rätt för arbetsintervjun

Tumregel: Klä dig efter jobbet du söker. Hel och ren och gärna lite extra fin. Det ska synas att du försökt anstränga dig, att du vill ha jobbet. Du kan alltid ringa till företaget du ska på intervju hos och fråga om det finns någon klädkod eller så kan du ta dig en sväng förbi och kolla de anställda som kommer in och går ut. En klassisk enkel kostym är aldrig fel.  Huvudsaken är att du känner dig bekväm i vad du har på dig.

Tänk på att dofta neutralt
Mycket parfym eller för lite deodorant är inget att föredra. Detsamma gäller cigarettlukt, undvik att röka innan. Se till att du luktar gott, men neutralt.

Smink , skägg, tauteringar
Trimma skägget, sminka dig inte för grovt och dölj eventuella framträdande piercingar och tatueringar.

Klassiskt dressat för arbetintervjun – Kvinna

Klassiskt dressat är en vit skjorta, denna är något tunnare än en vanlig skjorta, vilket fungerar fint nu i höst. Tillsammans med en millitärinspirerad tvåknäppt längre kavaj. Klassiska kostymbyxor i en bra modell. Färgklick av orange armband i höstens färg. Bruna sköna loafers som är helt rätt i höst. Alla plagg finns att köpa på Bubbleroom

Arbetsintervju

Inspiration för hösten 2012 – dressat för arbetintervjun – Kvinna

En svart kavaj är ett klassiskt plagg som fungerar som jacka mot vind och kyliga höstdagar. En roströd blus i höstens färger, ger en färgklick.  Tillsammans med ett par vinröda byxor. Loafers är lätta att gå i och helt rätt på jobbet i höst. Lite armband piffar upp. Alla kläder finns att köpa på Bubbleroom.

Klä dig för jobbintervjun

Klassiskt dressat för arbetintervjun – Man

Ett par mörka chinos,  klassiskt skjorta med fina detaljer. Övertröja i samma färg som byxorna eller mörk färg.  Alla plagg finns att köpa hos Bubbleroom.

Klassisk - Arbetsintervju

Inspiration för hösten 2012 – dressat för arbetintervjun – Man

En mörk höstjacka fungerar för alla höstkvällar.  Beiga byxor och en snygg rutig skjorta, ger dig lite färg. Alla kläder finns att köpa hos Bubbelroom.

Höstmode - Arbetsintervju
Få mer inspiration på Bubbleroom