Drygar ut a-kassan med hopp om lycka på poker

Det är inte lätt att vara arbetssökande och gå på a-kassa. En del drygar ut försäkringen med att hoppas på lyckan på poker. På sajten Pokerspel.org hittar du guidad tur i poker, för dig som vill lära dig att spela bättre. En sida som samlar recensioner och tips. Du får tillgång till pokerskola, pokerregler, intervjuer med kända spelare och mycket mer.

En bra samlingssida för dig som vill lära dig spela.  Men kom ihåg att inte spela för mer pengar, än du har råd att förlora. Sluta spela när du ligger på topp.

Genom att klicka på http://www.pokerspel.org/pokerartiklar-foer-nyboerjare.php, kommer ni direkt till guiden för nybörjare. Testa också deras roliga quiz med frågor som (1. Du spelar $0.25/$0.5 NL hold’em. Du sitter med KJ off på lilla mörken. Tre spelare har limpat in före dig. Vad gör du?)

Se fler inlägg på samma tema