Ökat behov för hjälp att starta eget

Under första halvåret 2010 ökade antalet klienter hos NyföretagarCentrum Gästrikland med 50% jämfört med tidigare år. Ökningen tros bero på finanskrisen och lågkonjekturen som medfört att fler blivit uppsagda och därmed väljer att starta eget. Man kan också se en ökning för kvinnliga företagare. Även nysvenskar har tagit tillfället i akt att starta eget. Läs hela artikeln

Vill du själv få hjälp med att starta eget? Läs våra andra artiklar. Glöm heller inte att du, oavsett var du bor i Sverige, kan få råd och stöd av bland annat NyföretagarCentrum.

*NyföretagarCentrum Sverige är en stiftelse som främjar nyföretagande och entreprenörskap, och moderorganisation för landets alla NyföretagarCentrum. De erbjuder kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta eget företag.

Kommentarer inaktiverade

Kommentarerna är inaktiverade. Du kan inte kommentera det här inlägget.